• Search form

12.09.2017 | 17:12

PAFF u gostima u DKSG-u

PAFF u gostima u DKSG-u

Nagrađeni filmovi sa proteklog četvrtog Pančevo film festivala (PAFF) biće prikazani 13. septembra u Domu kulture “Studentski grad” u Beogradu, a ulaz je besplatan.

Publika DKSG-a videće tri filma iz takmičarske selekcije Rani radovi – “Elini muškarci” (Ella’s Men) Orena Adafa, koji je osvojio nagradu Dimnjak za najbolji film, kao i nagradu za kameru, zatim “Tuču noževima posle škole” (After School Knife Fight), nagrađenu specijalnim priznanjem, te film “Shmama”, nagrađen za režiju Mikija Polonskog, kao i “Satansku šikaru – Tri” (The Satanic Thicket – Three), nagrađenu za montažu.

U selekciji Rani radovi četvrtog PAFF-a bilo je 20 filmova mladih autora, dok ih je u glavnom programu prikazano osam, a najboljim je proglašen “Turnir” reditelja Jurija Ankaranija koji osvetljava apsurd tehnološke modernizacije konzervativnog društva, kao što je Katar.

(SEEcult.org)

 

Video
Vodjenje - Branko Vucicevic
03.02.2018 | 23:57

VOĐENJE - Kritičari su izabrali: B.V.

Vođenje kroz izložbu “Kritičari su izabrali 2018: B.V.” u Likovnoj galeriji Kulturnog centra Beograda (12.1-3.2.2018), posvećenu Branku Vučićeviću