• Search form

Konkurs za međunarodnu Letnju školu latinoameričkih studija

Društvo hispanista objavilo je konkurs za drugu međunarodnu Letnju školu latinoameričkih studija koje će biti održana od 10. do 14. jula u Beogradu i Novom Sadu.

Specijalni gost ove godine je kubanski filozof Raul Fornet-Betakur, svetski poznat po studijama iz oblasti...

Poziv za volontiranje u Češkoj

Nevladina organizacija “Magija u savremenom svetu” (Magic in Current World) poziva mlade u Srbiji izmedju 18 i 30 godina da se prijave za učešće u Evropskom volonterskom servisu (EVS) u Češkoj....

Književni konkurs za nagradu Izvor

Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji i Fondacija Radost u Beogradu raspisali su šesti književni konkurs za nagradu Izvor za najlepšu pesmu i najlepšu priču o zavičaju.

Nagrade su gramate i novčani iznosi.

Pesme i priče za nagrade Izvor, potpisane punim imenom i prezimenom,...

Poziv na za učešće na treningu KOLIKO KOŠTA(M)?

Grupa "Hajde da..." poziva zainteresovane da se prijave za učešće na sedmodnevnom treningu “Koliko košta(m)?” koji ima za cilj osnaživanje članova organizacija civilnog društva i neformalnih grupa da koriste veštine performansa ili kratke video...

Konkurs Moderne galerije Centra za kulturu Lazarevac za 2019.

Moderna galerija Centra za kulturu Lazarevac raspisala je konkurs za samostalne, autorske i grupne izložbe, kao i za umetničke projekte za izlagačku sezonu 2019. godine.

Prijava treba da sadrži:

1. Opšte podatke o autoru (ime i prezime, adresa, e-mail, telefon i...

Konkurs za volontiranje na 16. Uhvati film festivalu

Međunarodni filmski festival “Uhvati sa mnom ovaj dan/Uhvati film” objavio je konkurs za volontere, koji je otvoren do 1. juna 2018. godine.

Svi koji bi voleli da daju doprinos u organizaciji i realizaciji Festivala, prošire znanje i steknu iskustvo iz oblasti ljudskih prava, filmske...

Konkurs književnog fanzina Zeleni konj

Književni fanzin “Zeleni konj” bavi se pronalaženjem i objavljivanjem radova neafirmisanih autora koji pišu na srpskom jeziku iz zemlje i dijaspore.

Fanzin se šalje relevantnim ustanovama koje se bave književnošću kako bi neafirmisani autori dobili šansu da budu zapaženi od stručne...

Video
23.04.2018 | 21:26

Suočavanje s prošlošću

Sarajevo film festival (SFF), u saradnji sa Hartefakt produkcijom, predstavlja putujući filmski program “Suočavanje s prošlošću” 28. i 29. aprila u Kolarčevoj zadužbini u Beogradu, uz besplatan ulaz.