• Search form

Poziv za izlagački program Green Festa

Centar za unapređenje životne sredine otvorio je poziv za izlagački program u okviru 8. Međunarodnog festivala zelene kulture “Green Fest”, koji će biti održan od 14. do 17. novembra u Domu omladine Beograda.

Poziv je namenjen mladima do...

Konkurs Galerije Masuka za 2018.

Galerija Centra za kulturu “Masuka” u Velikoj Plani raspisala je konkurs za deset slobodnih termina za samostalne izložbe u 2018. godini.

Pozvani su zainteresovani likovni i primenjeni akademski umetnici da daju predloge za organizaciju samostalnih ili grupnih izložbi.

...

Poziv na foto-radionicu kolektiva Belgrade Raw u Kragujevcu

Kolektiv Belgrade Raw poziva zainteresovane u Kragujevcu, koji fotografišu svoj grad, prolaznike, prijatelje i svakodnevni gradski život, da se prijave za učešće na fotografskoj radionici 8. i 9. oktobra u Galeriji Studentskog kulturnog centra (Radoja Domanovića 12).

Nije potrebno...

Konkurs Kreativne Evrope za projekte saradnje 2018.

Evropska komisija objavila je konkurs za projekte saradnje u okviru programa Kreativna Evropa za 2018. godinu, koji obuhvata poseban poziv za projekte posvećene kulturnom nasleđu.

Za evropske...

Konkurs za mlade umetnike iz Vojvodine

Asocijacija Kulturanova u Novom Sadu objavila je konkurs za mlade nezaposlene umetnike iz Vojvodine koji će biti angažovani u okviru projekta Srbija kreativni sudar (Serbia Creative Clash). Cilj projekta je spajanje 12 umetnika sa 12 organizacija (MMSP - mikro, mala i srednja...

Likovni konkurs 30x30

Kulturni centar Zrenjanina i autor projekta mr Milutin Mićić raspisali su likovni konkurs “30x30” za autore iz Srbije i inostranstva.

Autori mogu da konkurišu sa jednim radom. Radovi mogu da budu dvodimenzionalni i trodimenzionalni u svim tehnikama i disciplinama.

Jedino...

Konkurs za međunarodno Trijenale autoportreta i portreta

Memorijalna galerija “Dušan Starčević” u Smederevskoj Palanki objavila je Konkurs za prvo međunarodno Trijenale autoportreta i portreta na kojem mogu da učestvuju umetnici do 45 godina.

Rok za dostavu radova je 16. decembar 2017. na adresu”...

MSUB traži volontere za svečano otvaranje

Muzej savremene umetnosti u Beogradu, nakon deset godina renoviranja, ponovo će biti otvoren za javnost 20. oktobra, a tim povodom poziva zainteresovane da se priključe muzejskom timu kao voloneteri u organizaciji otvaranja od 18. do 27. oktobra.

U zavisnosti od interesovanja i afiniteta...

Konkurs za izlaganje u Kući legata u 2018.

Kuća legata u Beogradu raspisala je konkurs za izlagački program 2018. godine - za održavanje samostalnih, grupnih i autorskih izložbi u  oblasti vizuelnih umetnosti u izložbenom prostoru u Knez Mihailovoj 46.

Uslovi kokursa:
1. predlog izložbe – jasno obrazložen...

Nikon regionalni nagradni konkurs JA SAM 100

Kompanija Nikon za proizvodnju fotografske opreme slavi ove godine svoj jubilej - 100 godina postojanja, a tim povodom organizuje regionalni konkurs “JA SAM 100”.

Od osnovanja 1917. godine, kao kompanija Nippon Kogaku K.K., Nikon je...

Video
20.09.2017 | 23:42

VOĐENJE: Srba Travanov - Celuloid

Vođenje kroz izložbu Srbe Travanova “Celuloid”, održane u Galeriji Štab u Beogradu od 1. do 7. septembra 2017.