• Search form

08.01.2018 | 21:35

Besplatne ulaznice za predstave BDP-a

Besplatne ulaznice za predstave BDP-a

Beogradsko dramsko pozorište obezbedilo je, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja Srbije, besplatne karte za odabrane januarske predstave za građane koji zbog materijalnog stanja nisu u mogućnosti da redovno posećuju teatar.

Mogućnost dobijanja besplatnih ulaznica za sedam predstava sa januarskog repertoara imaju svi korisnici socijalne pomoći, nezaposleni, korisnici dečjeg dodatka, penzioneri sa minimalnim primanjima i studenti - korisnici stipendija, saopštilo je BDP.

Potrebno je samo na biletarnici na uvid pokazati dokument kojim se potvrđuje status.

Predstave za koje je moguće preuzeti besplatne karte su: “Anđeli čuvari” (na repertoaru 15. januara), “Berlinski zid” (20. januar), “Čovek, zver i vrlina” (21. januar), “Totovi” (22. januar), “Pomorandže za zbogom” (26. januar), “Igra parova” (28. januar) i “Palilulski roman” (29. januar).

Ulaznice će biti deljene na biletarnici BDP-a od 11. januara, svakog dana od 10 do 14 časova.

Maksimalan broj karata po gledaocu je četiri - za predstave prema sopstvenom izboru.

I Jugoslovensko dramsko pozorište nedavno je organizovalo akciju prodaje januarskih ulaznica po znatno sniženim cenama, zahvaljujući saradnji sa Rajfajzen bankom. U okviru akcije “Popust na umetnost”, rasprodato je za dva dana skoro 12.000 ulaznica za predstave JDP-a u januaru, koje su prodavane po ceni od 100 i 200 dinara, a izazvale su redove ispred tog pozorišta.

(SEEcult.org)

Video
10.01.2018 | 23:55

VOĐENJE: Sekvence. Umetnost Jugoslavije i Srbije iz zbirki MSU

Vođenje kroz izložbu Sekvence. Umetnost Jugoslavije i Srbije iz zbirki Muzeja savremene umetnosti kojom je MSU u Beogradu otvoren u oktobru 2017. godine nakon desetogodišnje pauze zbog više puta započinjane i odlagane rekonstrukcije.