• Search form

18.03.2020 | 15:51

Produženi konkursi za međunarodnu saradnju i evropske integracije

Produženi konkursi za međunarodnu saradnju i evropske integracije

Ministarstvo kulture i informisanja Srbije produžilo je rok za aktuelne konkurse Sektora za međunarodnu saradnju i evropske integracije do 15. maja, reagujući tako na krizu uslovljenu epidemijom koronavirusa.

Produženi su rokovi za prijavljivanje na Konkurs za mobilnost profesionalaca u oblasti kulture i umetnosti, zatim za Konkurs za sufinansiranje projekata u oblasti kulture i umetnosti koji su podržani kroz međunarodne fondove u 2020. godini, te za Konkurs za predlaganje programa/projekata u Kulturnom centru Srbije u Parizu u 2020. godini, kao i za Konkurs za sufinansiranje projekata za promovisanje kulture i umetnosti Srbije u inostranstvu u digitalnom formatu u 2020. godini.

Detaljnije informacije o tim konkursima i dalje će biti dostupne na sajtu Ministarstva kulture i informisanja, a pitanja u vezi sa konkursnom procedurom moguće je slati na elektronske adrese navedene u samom tekstu konkursa.

Imajući u vidu novonastalu situaciju u vezi sa epidemijom virusa COVID-19, Ministarstvo kulture je navelo da mu je želja da produženim rokom za apliciranje na aktuelne konkurse omogući uspešnu realizaciju projekata, u cilju nastavka unapređenja međunarodne saradnje Srbije.

Kulturni centar Srbije u Parizu, inače, zatvoren je do daljeg za publiku, u skladu sa uredbom Vlade Francuske o zatvaranju javnih prostora u Francuskoj i pooštravanju mera zaštite stanovništva.

(SEEcult.org)

Video
08.04.2024 | 10:10

VOĐENJE: IRWIN – NSK State – It's a Beautiful Country

IRWIN: NSK State – It's a Beautiful Country, Umetnički pav