• Search form

24.07.2012 | 17:01

Punk Rock Holiday u Tolminu

Punk Rock Holiday u Tolminu

Festival Punk Rock Holiday u Tolminu, najavljen kao najveći tog tipa u regionu, predstaviće od 15. do 18. avgusta više od 40 grupa, među kojima su američki pankeri Good Riddance, legendarni Britanci Toy Dolls, američke pank legende Adolescents, te hard-kor pank legende 7 Seconds i Sick Of It All.

Među učesnicima na dve pozornice najavljeni su i predstavnici mlađe hard-kor scene Terror i Deez Nuts, politički angažovani pankeri Anti Flag i Boysetfire, te melodični MxPx, kao i irski pank bend Happy Ol' McWeasel i jedna od najboljih ska grupa svih vremena The Slackers i The Locos.

Nastupiće i Duncan Redmonds, Debeli precjednik, Death by Stereo, Off With Their Heads, Pipes And Pins, A Wilhelm Scream i mnogi drugi bendovi, najavila je koncertna agencija Twilight Promotion.

Punk Rock Holiday festival održan je prvi put prošle godine, a nastupila su neka od najvećih pank rok imena poput NOFX i Bad Religion, pred više od 5.000 posetilaca.

Organizatori i ove godine očekuju u parku u Tolminu i goste iz celog regiona, kao i iz Austrije, Italije i drugih evropskih zemalja.

U ponudi je i besplatan kamp, što znači mogućnost kupanja, zabavljanja i odmaranja u prekrasnoj prirodnoj okolini.

U parku u Tolminu već godinama se održava i Metal Camp, koji će prethoditi pank-rok festivalu od 5. do 11. avgusta.

Cena dnevne ulaznice je 32 evra, vikend ulaznice koštaju 45 evra, a festivalske 69 evra.

Festivalski sajt je www.punkrockholiday.com

(SEEcult.org)

Video
08.04.2024 | 10:10

VOĐENJE: IRWIN – NSK State – It's a Beautiful Country

IRWIN: NSK State – It's a Beautiful Country, Umetnički pav