• Search form

26.01.2018 | 15:15

Poziv Belgrade Art Studija za volontiranje

Belgrade Art Studio objavio je poziv za volontere koji vole umetnost, govore engleski, stariji su od 18 godina, žele da steknu iskustvo i upoznaju ljude iz sveta umetnosti i kulture, privlače ih različite sfere umetnosti, drugačije kulture i bogatstvo različitosti, uživaju u interakciji i komunikaciji sa ljudima, te žele da budu deo energičnog tima, da nauče da deluju zajedno i obavljaju zadatke uz dogovor, odgovorno, predano i produktivno.

Belgrade Art Studio je program specijalno osmišljen da uputi internacionalne umetnike na život/rad u Beogradu i uspostavi međusobnu kreativnu saradnju. Svake godine Studio organizuje kolektivne međunarodne izložbe sa aktuelnim društvenim temama kao i umetničke kampove.

U zavisnosti od interesovanja, senzibiliteta i iskustva, možeš učestvovati u nekom od sledećih segmenata: u organizovanju i postavljanju izložbi (raspisivanje konkursa, organizacija postavke, dolaska gostiju, pripreme za press konferenciju i otvaranje…), u promociji rada studija(komunikacija sa predstavnicima medija, pisanje medijskih izveštaja, pravljenje foto i video dokumetacije, administracija web stranice i socijalnih mreža, dizajniranje promo materijala), u okviru službe za goste studija (druženje sa gostima- umetnicima , kriticarima, teoretičarima…).

Belgrade Art Studio nudi:
- dragoceno iskustvo, divno druženje i nove prijatelje
- mogućnost da kao član tima učestvuješ u internacionalnim razmenama
- sertifikat o volontiranju i mogućnost dugoročnog angažmana.

Potrebno je pripremiti kratku biografiju i sa kontakt podacima poslati na adresu info@belgradeartstudio.com (Subject: Volontiranje BAS).

Konkurs je otvoren do 1. marta, a kandidati koji budu prošli u drugi krug biće pozvani na intervjue.

Kontakt za dodatna pitanja: info@belgradeartstudio.com

Više informacija na: http://belgradeartstudio.com/open-calls

(SEEcult.org)

Video
08.04.2024 | 10:10

VOĐENJE: IRWIN – NSK State – It's a Beautiful Country

IRWIN: NSK State – It's a Beautiful Country, Umetnički pav