• Search form

05.10.2018 | 13:40

Konkurs za volontiranje na 6. festivalu Vizualizator

Centar za razvoj fotografije objavio je poziv za volontiranje na šestom Festivalu fotografije Vizualizator, koji će biti održan od 22. novembra do 22. decembra 2018. u Beogradu.

Poziv je upućen svima koji vole da fotografišu i nauče nešto više o fotografiji, a zainteresovani su da budu deo kreativnog organizacionog tima, zabave se, uče i razviju svoje profesionalne sposobnosti.

Volontiranje se odnosi na odnose sa javnošću, copywriting, marketing, novinarstvo, dizajn, kustosku praksu, produkciju, organizaciju, montažu, animaciju, IT...

Vizualizator je ističe ulogu i značaj fotografije u društvu i umetnosti kroz izložbe priznatih fotografa, zanimljive i edukativne tribine i radionice.

Teme su uvek aktuelne: od dagerotipija do selfija, kustoske prakse do foto-novinarsta.

Volonteri će imati priliku da upoznaju znamenite i poznate ličnosti iz sveta fotografije, kao i da saznaju mnogo toga novog, pitaju, nauče i stvaraju nove sadržaje.

Učešće na Vizualizatoru pomoći će volonterima da steknu nova znanja i iskustva, unaprede svoje veštine i uspostave kontakte sa brojnim učesnicima i stručnjacima u oblastima fotografije, dizajna i medija. Po završetku festivala, svaki volonter dobiće preporuku i sertifikat.

Sticanjem iskustva za organizaciju, obezbediće i dobru preporuku za dalji rad.

Zainteresovani treba da pošalju prijavu sa CV-jem i motivacionim pismom na adresu budicrfvolonter@gmail.com

Rok za prijavljivanje je 15. oktobar u ponoć.

(SEEcult.org)

Video
07.10.2018 | 23:24

VOĐENJE: Dušan Gerzić Gera - Od grada do grada

Vođenje kroz retrospektivnu izložbu Dušana Gerzića Gere "Od grada do grada", održanu u Gradskoj galeriji Kulturnog centra Grad od 3. do 9.