• Search form

Koncert Ola Horhe - KC Grad - Na sopstveni pogon

/ NA SOPSTVENI POGON

Koncert Ola Horhe - KC Grad - Na sopstveni pogon

KC Grad, Braće Krsmanović 4
Subota, 29. oktobar 23h  
Ola Horhe - promocija albuma

Nakon izlaska albuma u digitalnoj formi za etiketu Exit Label, prvi album grupe Ola Horhe, istoimenog naziva, od sada će biti dostupan i u fizičkom izdanju - na vinilu! Na promotivnom koncertu, Ola Horhe će nastupiti u proširenom sastavu, jer se grupi pridružuje pijanistkinja Sonja Lončar sa još dva sintisajzera.

Album je sniman u beogradskom studiju Digimedija, a producent je Boris Mladenović. U formi vinila, album izlazi za izdavačku kuću Odličan hrčak iz Beograda.

Pored vinila, Ola Horhe predstavljaju i treći singl sa debitantskog albuma za numeru “Hotel Moscow”. Spot je uradio Dragan Đokić ispred Studija Baranda iz Splita.

Promotivne cene vinila na koncertu, pesme sa prvog albuma i nove pesme su deo onoga što očekuje posetioce u subotu, 29. oktobra, u Gradu.

Cena karte 350 dinara do ponoći, posle ponoći 450 dinara.

OLA HORHE je elektro-akustički sastav iz Beograda nastao krajem 2007 godine.

Već prvi njihov nastup proglašen je koncertom godine od strane publike web magazine Popboks, a sledeće godine, kritičari istog magazina proglašavaju ih najboljim novim bendom.

Do sada su održali više uspešnih koncerata u celom regionu kao i na festivalima Mikser, BELEF, Filmski festival Palic, Refract, EXIT, Magdalena, Dis-Patch, NU YU itd.

U narednom periodu očekuju ih koncerti u Makedoniji, Sloveniji i Austriji.

Koncert je deo programa "Beogradska nezavisna kultura - Na sopstveni pogon".

Video
08.04.2024 | 10:10

VOĐENJE: IRWIN – NSK State – It's a Beautiful Country

IRWIN: NSK State – It's a Beautiful Country, Umetnički pav